Bekijk, beluister, beleef en beloop. Met meer dan 70 acts op zes locaties wordt Festival KUUB op zaterdag 17 juni een groot cultureel spektakel. Foodtrucks zorgen voor culinaire aanvulling.

Theater en muziek komt onder andere van Alkmaar Brass, Podium Victorie met Inbetween Colours, Balletschool Attitude, Regionaal Jeugdorkest Artiance, Just Sing winnaars Stanley Westerveld en Maaike Husinga, toptalent Amber Kamminga, Robin Schot -(winnaar Solistenconcours Artiance), Vocal group Close-Up en Oberon+.

Er is een uitgebreid, interactief programma met workshops en (kinder)activiteiten zoals 3D tekenen, Urban sketching, een kindercarrousel en een Poetry slam. Daarnaast kun je meewerken aan een gezamenlijk openbaar kunstwerk met als inspiratie een indrukwekkende geveltekening die Arjen Ulrich maakte in het kader van de landelijke campagne iktoon voor de amateurkunst.

Festival KUUB is gratis en duurt van 12:00 tot 21:00 uur. Het hele programma is te vinden op festivalkuub.nl en facebook.com/festivalkuub.
Bekeken: 3115x