Op Facebook verscheen deze week een bericht over een oudere man die jonge meisjes benadert via social media, waarbij hij de meisjes sexueel getinte berichten en pornografische foto's van zichzelf stuurt.

De man, mogelijk woonachtig in het Hoefplan in Alkmaar, heeft eerder in de gevangenis gezeten wegens soortgelijke delicten, wordt geschreven op social media. Op Facebook plaatste ongeruste ouders een waarschuwing voor de man, waarbij een foto geplaatst is van zijn Facebook profiel. De man blijkt overigens meerdere profielen te hebben en gebruikt verschillende namen. Ook heeft iemand zich uitgegeven voor jong meisje, diegene kreeg onzedelijke voorstellen van de man via privé berichten. Het Facebook bericht ging viral.

De reacties op de waarschuwing zijn niet mals. Boze mensen willen hem opzoeken, er wordt over een mogelijk adres gesproken, waar de man woonachtig zou zijn. Ook vragen veel mensen zich hardop af waarom deze man vrij rondloopt. De politie is door diverse lezers ingelicht. Zij hebben via Facebook een oproep gedaan om het bewuste bericht niet meer te delen en melden dat zij de zaak in onderzoek hebben.
Pin It
Bekeken: 5645x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/