Woensdag vond in de Heerhugowaardse vestiging van het ROC Horizon College de strijd plaats om de titel 'Mbo-uitblinker' van het de hele scholenketen. Robin Roosenburg uit Alkmaar was een van de vier finalisten die een presentatie mochten geven voor de mentoren van het Horizon. Al werd ze uiteindelijk niet verkozen tot landelijke vertegenwoordiger van de keten, Robin liet zien dat zij, als leerlinge Middenkaderfunctionaris Infra, in de techniek haar mannetje staat.

De 20-jarige David Hendriks uit IJmuiden werd dit jaar de Mbo-uitblinker tussen de rond 11.000 leerlingen van het Horizon College. "Als jonge mbo-student heeft hij uitstekende beroepsvaardigheden in zeer moeilijk werk, de psychiatrie. Hij doet zijn werk uitmuntend en is inspirerend voor zijn collega’s en medestudenten". Met deze lovende woorden van de jury werd hij verkozen. De andere deelnemers waren Stan Bulder uit Zaandijk en Ingrid Jonker uit Waarland.

David strijdt op 23 november om de landelijke titel 'Mbo-uitblinker'.

Foto v.l.n.r.: David Hendriks, Stan Bulder, Ingrid Jonker en Robin Roosenburg (fotocredit: Rob Duin)
Pin It
Bekeken: 4535x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/