Van 9 tot 17 juni is er in de Grote Kerk van Alkmaar een expositie met werk van de finalisten uit de kunstwedstrijd Muziek in Beeld.

Het Orgel Festival Holland zocht raakvlakken tussen muziek en andere kunstvormen en wilde tegelijkertijd enthousiaste creatieve makers een podium bieden om hun door muziek geïnspireerde werk te exposeren in de prachtige heldere ambiance van de Grote Kerk. Daarvoor ontstond een samenwerking met Artiance. Het gevolg was Muziek in Beeld, een artistieke wedstrijd voor jongeren (12-18 jaar) en volwassenen. Iedereen aangesloten bij een culturele amateurkunst instelling kon zich tot 6 mei inschrijven met een schilderij of tekening, beeldhouwwerk en foto.

Een veelzijdige jury bepaalt wie het best in de opdracht is geslaagd: je favoriete muziek vormgeven zonder klank. Naast de mogelijkheid tot exposeren is er een geldprijs te winnen. Ook het publiek mag er iets van vinden met het toekennen van een publieksprijs.

Meer op orgelfestivalholland.nl/muziek-in-beeld
Pin It
Bekeken: 2972x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/