Het historische evenement Kaeskoppenstad viert dit jaar haar 10-jarig bestaan waarin het evenement is uitgegroeid tot een groots historisch spektakel.

In 2008 beleefde Alkmaar de eerste editie van Kaeskoppenstad waarbij D'Oude stad van Alkmaar transformeert tot het Alckmaer uit de glorieuze periode van vlak na het Alkmaars Ontzet. Een tijd waarin ziektes vrijwel ongehinderd een stad konden veroveren en op straat leven eerder de norm was dan een uitzondering.

Ieder jaar worden om die sfeer op te roepen honderden figuranten ingezet en losgelaten op de stad. Figuranten die niet alleen geschminkt worden, maar ook lessen krijgen in hoe ze zo overtuigend mogelijk de 16e eeuw neer kunnen zetten. Dit jaar is na een korte afwezigheid ook de Bonte Stoet weer terug en zijn er nieuwe elementen toegevoegd.
Pin It
Bekeken: 4309x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/