Zondagmiddag vond de allereerste Zomer in de Mare van dit zomerseizoen plaats. Deze keer niet op de parkeerplaats, maar in Park Rekerhout. Deze eerste editie is op 4 juni en kende optredens van Madame, Tall Tales Acrobatics en Sur Mesure.

Madame nodigde met ‘KLEED’ haar publiek uit om gezellig op haar enorme jurk plaats te nemen, alsof het een groot picknickkleed is. Ze vertelde over haar eerste French Kiss, bezong la douce France en mijmerdeover ritjes op de Vespa.

In ‘Turbulentie’ speelden de Tall Tales Acrobatics een stoere piloot en zijn charmante stewardess. Zij introduceerden ‘het nieuwe vliegen’, want ja, al die bezuinigingen. Een turbulente act met veel publieksinteractie en acrobatische hoogstandjes.

Sur Mesure bracht met ‘Fillage’ een unieke combinatie van trampoline, acrobatie en jongleren, samen met live muziek. Tegelijkertijd hielpen ze elkaar mensen met hun individuele zoektocht naar geluk.

Fotograaf Marco Schilpp was erbij. De hele fotoserie is te zien op onze Facebookpagina.
Pin It
Bekeken: 3475x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/