Een automobilist is zondagavond aangehouden nadat hij op de N9 in Alkmaar iemand bedreigd zou hebben met een kapmes. Hij verzette zich flink tijdens zijn aanhouding.


Agenten kreeg rond 20.45 uur melding van het voorval en kregen al snel de auto van de man in het vizier op de N9. Toen de bestuurder een stopteken negeerde, besloten agenten de zwaailichten aan te zetten. Toen trapte de bestuurder ineens vol op zijn rem. De politie kon maar net een aanrijding voorkomen.

Een van de agenten sprak de bestuurder aan, terwijl de ander zicht probeerde te krijgen op het kapmes. Het mes lag op de bijrijdersstoel en hij zag dat de man hier naar leek te reiken. De man is toen direct uit de auto getrokken. Hij bleef zich verzetten.

Met de hulp van een omstander wisten agenten de verdachte uiteindelijk in de boeien te slaan en naar het politiebureau te brengen.
Pin It
Bekeken: 3091x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/