Na een veelbelovende start van Fuse Festival staat de tweede editie in het teken van 'A World Journey'. Op 17 juni worden ’s werelds mooiste plekken samengebracht en vertegenwoordigd door NIGHT, Barcode, Tunnelvision en Happy Boeddha. Het wordt een kleurrijk geheel met invloeden vanuit Afrika, Zuid-Amerika en Azië.

NIGHT presenteert dj's die hitjes, hip-hop en R&B draaien en Barcode gaat voor eclectisch, urban, moombahton en Latin house. Van de Tunnelvision draaitafels komt techno en Happy Boeddha brengt 80's en 90's hits.

Het Fuse Festival duurt van 13:00 tot 23:00 uur. De gewone tickets zijn inmiddels uitverkocht, maar de businessclass tickets (€22,50) en last minute tickets (€27,50) nog niet. Er zijn ook nog Around The World tickets voor groepjes van vijf (€100). Tickets kun je kopen via bit.ly/FUSE17tickets. Meer info op de Facebookpagina van Fuse Festival.

Pin It
Bekeken: 3329x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/