Vanaf zondag 18 juni kun je op het Canadaplein in Alkmaar weer genieten van vrij toegankelijke optredens en andere evenementen zoals het Groot Alkmaars Dictee en Rabo Juniorplein. De 17de editie van Zomer op het Plein wordt om 14:30 uur afgetrapt door All The King’s Daughters en The Kik.

All The King's Daughters is het duo Nina en Laura Philips (ook bekend van Rilan & the Bombardiers) en schrijft impressionistische popliedjes, omlijst door harmonieuze zanglijnen. De tweelingzussen reisden mee met Popronde, maar waren ook al te zien bij De Wereld Draait Door, Pauw, Koffietijd, Eurosonic en Noorderslag. Bij Zomer op het Plein geven alvast een voorproefje van hun tweede EP.

De Rotterdamse band The Kik is al jarenlang een toonaangevende Nederlandstalige beatband en wordt volgend seizoen de huisband van DWDD. Hun muziek is geïnspireerd op die van merseybeatbands uit de jaren '60. De debuutsingle 'My Eyes Are Still Dry' verscheen in 2011. Na twee Engelse singles stapte The Kik over op hun moerstaal.

Zomer op het Plein vindt plaats van 18 juni t/m 6 augustus. Je kunt ook nog heel juni langs bij Zomer in de Mare in de Rekerhout, voor een goede dosis (inter)nationaal straattheater. Meer informatie op zomerophetplein.nl
Pin It
Bekeken: 2953x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/