Op vrijdag 16 juni vindt om 16.00 uur de officiële opening plaats van de foto expositie ‘Connected met de natuur’ in De TelefoonCentrale, aan de Koelmalaan 350 in Alkmaar.  Elf fotografen van Fotocollectief Het Fotocafé exposeren van 10 juni tot en met 10 september hun werken in het bedrijfsverzamelgebouw aan de Koelmalaan 350.

De deelnemende fotografen zijn: Loek Veerman, Caroline de Bruijn, John Hof, Jan Willem Porringa, Ineke Blokker, Femke Tijseling, Theo van den Wijngaarden, Ilona Aelbers, Hildegard Joris, Douwe de Haan en Jan Meurs. Middels ongeveer 40 foto’s van royaal formaat geven ze ieder op eigen wijze invulling aan hun connectie met de natuur. Voor via ‘de stadse fratsen en de natuur’, voor een ander via de ‘connectie van de agrarische wereld met de natuur’. Andere items zijn ‘windmolens en natuur’ en ‘natuur vanaf de grond’.

De expositie is vrij toegankelijk van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 uur en 17.00 uur en te vinden op de begane grond, de eerste verdieping en in de Miss Bell zaal van De TelefoonCentrale.

 
Pin It
Bekeken: 3094x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/