Op zaterdag was de Noorderkade een oase van zeecontainers, pipowagens, creaties en objecten. Overal op het terrein waren, in het kader van CrossOverStad, crossovers te vinden met muziek, film, theater en street art.



 



Filmhuis Alkmaar toonde films in de mobiele bioscoop van HAL 25, in het FabLab kon je een skateboard van plastic afval maken en Unieke Zaken was aanwezig met haar theater trailer. Iets verderop was er Festival Straat en ook PIPO, aangestuurd door kunstenaar Steven Hoes. Je kon diverse workshops volgen zoals DJ en beatbox en er was een rap en dance battle. Over straat gingen freerunners, scaters en mensen die gewoon lekker genoten van het schouwspel en een lange line-up van dj's bij of nabij Stadsstrand De Kade. Voor de maag was er snelle pasta bij de Stadskantine en ‘lustopwekkend’ eten van Proev. Afgesloten werd met de film ‘The Artist’ bij de open air bioscoop van het Filmhuis.



 



Het CrossOverStad Festival werd mogelijk gemaakt door bedrijven en de winkeliersvereniging van Overstad, AM Vastgoed, Dobla, BPD en ook het Victoriefonds. 


Op onze Facebookpagina zijn meer foto's van Marco Schilpp te vinden.




Pin It
Bekeken: 2978x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/