Alkmaar Centraal


Zondag 25 juni treedt SpoorBijSter op in de Parkzaal van grandcafé Koekenbier in Alkmaar. De zanggroep brengt nummers uit dit millennium ten gehore onder de titel 'SpoorBijSter zingt Zero +'.

SpoorBijSter is een zanggroep die elk jaar, van september tot en met juni, nummers instudeert met een thema. Dit jaar is dat Zero +, ofwel nummers uitgebracht vanaf het jaar 2000. Er wordt a capella gezongen en soms onder begeleiding van een live band. Nieuw is dat groepsleden hun favoriete nummers zullen zingen, wel met de hele zanggroep als back-up uiteraard.

SpoorBijSter is in 2007 ontstaan uit het Spoorbuurtproject 'Single Tunes' dat jaarlijks als buurtfeest werd gehouden. De groep bestaat momenteel uit vier mannen en 32 vrouwen en repeteert elke maandagavond in buurthuis ‘De Eendracht’ in Alkmaar, onder de bezielende leiding van dirigente Jeannet van der Woude (zangeres van The Sting).

Het optreden in Koekenbier begint om 15:00 uur, de zaal gaat om 14.30 open. Entree bedraagt € 5,- voor volwassenen en €2,50 voor kinderen onder 16.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl