De Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD) Hollands Noorden heeft €487.000 betaald voor een slechte upgrade van haar digitaal cliëntendossier, maar onderneemt hiertegen geen juridische stappen. Dit meldt het NHD. De 17 verbonden gemeenten rekenen erop dat zij het geld moeten ophoesten.

De GGD besloot in 2015 om haar cliëntendossier te upgraden, maar vorig jaar bleek dat de leverancier niet voldeed aan de wensen en afspraken. De rekening kwam er wel gewoon. Een woordvoerder vertelde het dagblad dat juridische stappen mogelijk zijn, maar dat zou jaren kunnen slepen, met kosten en onzekere uitkomst. De GGD trok het bedrag maar af van de algemene reserve.

De Alkmaarse gemeenteraad wil donderdag opheldering van wethouder Anjo van de Ven, die overigens lid is van het dagelijks bestuur van de GGD.
Pin It
Bekeken: 3757x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/