Een heerlijk driegangendiner en een loterij met mooie prijzen heeft bijna €1.300 opgebracht voor Stichting ALS. Studenten van de mbo-opleiding Managementassistent/Directiesecretaresse van het ROC Horizon College verzamelden dit bedrag dinsdag tijdens een benefietavond bij Bistro High5 in Alkmaar. Het project maakt onderdeel uit van hun opleiding.

De mbo-studenten Isa Hartman, Melanie Beermann, Ciska List en Laura de Jong organiseerden de avond met belangeloze medewerking van Bistro High5. Het viertal bedacht onder meer het thema en regelden de locatie, de uitnodigingen, een draaiboek, sponsoring, prijzen en een gastspreker van Stichting ALS. Het team van High5 stond vervolgens klaar om de gasten te verwennen met culinaire hoogstandjes.

Na afloop gaven de gasten via een evaluatieformulier veel positieve reacties. Student Isa Hartman kijkt terug op een geslaagde avond. "We hebben veel geleerd want er moest veel georganiseerd worden, maar ons harde werken is beloond. Als team zijn we eraan begonnen en als team stonden we klaar voor onze gasten. Het heeft veel voldoening gegeven, vooral omdat je op deze manier iets voor een ander kunt betekenen."
Pin It
Bekeken: 3811x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/