Overal in de stad Nederlandse vlaggen met schooltassen. Woensdag hoorden eindexamenkandidaten of ze geslaagd waren en eindelijk de bloemetjes buiten konden zetten. Daarom zijn in heel Nederland enkele honderden geslaagden aan de deur verrast met een prachtig boeket van Fleurop.

Allard Knobel van Alfra v.o.f. toert deze dagen namens Fleurop door de straten van Alkmaar en belt willekeurig aan waar een vlag met tas aan de gevel hangt. "Iedereen in het gezin leeft mee tijdens de eindexamens en natuurlijk ook op de dag dat de uitslag bekendgemaakt wordt. Het moment dat het goede nieuws binnenkomt, vergeet je nooit meer. Die blijdschap, of opluchting, geeft iedereen positieve energie, en bij die vreugde hoort natuurlijk een prachtig boeket. Het is fantastisch om al die lachende gezichten te zien en mensen te verrassen met een feestelijk boeket."
Pin It
Bekeken: 3407x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/