Het Leger des Heils opent volgende week dinsdag 20 juni, de deuren van een eigentijdse tweedehands kledingwinkel in Alkmaar. Het is een frisse winkel met sociale prijzen. De Reshare Store, op de Achterstraat 36, verkoopt kwalitatief goede tweedehands kleding voor een kleine prijs.

Simon Smedinga, directeur Leger des Heils ReShare: “Ik ben er trots op dat we op deze locatie een winkel kunnen realiseren met kleding die betaalbaar is voor iedereen, we willen ook niet dat mensen zich schamen als ze er binnenstappen. Het kopen van tweedehands is ook interessant als je geeft om het milieu of echt iets unieks wilt dragen. In Alkmaar is het Leger des Heils gelukkig al aanwezig, samen kunnen we nog veel meer mensen helpen.

Kleding biedt kansen. Het helpt ouders en kinderen die in de kou staan. Het dient het milieu, omdat we grondstoffen hergebruiken. Voor elke kilo katoen wordt 17.000 liter water gebruikt; als we kleding een tweede leven geven sparen we schaarse grondstoffen. Tijdens openingstijden kunnen bezoekers daarom ook kleding doneren in de winkel en zodoende bijdragen aan het goede doel. Een groot deel van het interieur van de winkel is gemaakt van gerecyclede materialen, door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.
Pin It
Bekeken: 6432x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/