Zomer in De Mare bereikt een zinderende finale met maar liefst vier acts. Na drie goed bezochte middagen belooft zondag 25 juni de uitsmijter van het seizoen te worden met opnieuw straat- en circustheater voor alle leeftijden in de Rekerhout.

De eerste act "Buurman in de Natuur" gaat over de buurmannen van Andreas Denk / Plan D. Zij duiken de wildernis in en gaan tuinieren, maar er gaat van alles mis. Het Duitse Zirkus Morsa presenteert "La fin demain", een circus vol humor en optimisme in deze vreemde tijden. Het Spaanse ‘The Gromic Show’ is een onvergetelijke ontmoeting met een adorabele vagebond: tedere, visuele comedy vol magie en plezier. Zoals iedere zondag is ook ‘KLEED’ er weer bij. Madame wil graag ‘in Frankrijk zijn’. Je waant je op vakantie. Neem lekker een eigen picknick mee of haal wat lekkers bij de stand van SOEPP en neem plaats op het kleed.

Alle voorstellingen zijn gratis toegankelijk en worden gespeeld tussen 13.00 uur en circa 17.00 uur.  Meer informatie is te vinden op www.zomerindemare.nl.
Pin It
Bekeken: 2855x
https://ee.itk.ac.id/data/