Een inwoner van de gemeente Langedijk plaatste woensdag een waarschuwing op Facebook: haar huissleutel was zonder haar toestemming, mogelijk meegenomen door de bezorger van een landelijk bekende supermarktketen. Het bericht werd massaal gedeeld.

De sleutel zat aan de binnenkant van de deur. Toen de boodschappen waren bezorgd was de sleutel weg. Er zijn echter camerabeelden. De inwoner vertelt; "Ik ben altijd erg tevreden over de bezorgers en medewerkers van deze supermarkt, maar deze medewerker viel bij nader inzien wel uit de toon. Op welke manier mag ik niet zeggen van de politie". Verder vertelt zij: "De verdachte bezorger kwam heel verward over. Hij schrok enorm van de poes die op de schuur sprong en deed moeilijk over mijn lege flessen, terwijl de andere bezorgers deze altijd graag meenemen. Mijn baby lag te huilen dus ik ben een aantal keer weggelopen, ik vermoed dat hij toen mijn sleutels uit de deur gehaald heeft". De vrouw voelt zich nu zeer onveilig in haar eigen huis, ondanks het feit dat ze de sloten inmiddels met spoed heeft laten vervangen.

Er is melding gedaan bij het hoofdkantoor van de grootgrutter. Zij hebben de medewerker eerst gevolgd, en vervolgens van de rit gehaald en verhoord. Verder hebben zij de zaak overgedragen aan de politie. De vrouw heeft aangifte gedaan en hoopt dat de supermarkt de zaak verder met de politie regelt. Ze zou het fijn vinden als ze de kosten van het vervangen van haar sloten terugkrijgt. Ook wil ze graag anderen waarschuwen voor dit soort praktijken.
Pin It
Bekeken: 3627x
https://ee.itk.ac.id/data/