In het Pancrasser buitenzwembad De Bever wordt van maandag 26 juni tot en met vrijdag 30 juni weer de zwemvierdaagse gezwommen. In deze week is er vijf dagen de gelegenheid om vier keer een mooie afstand te zwemmen en tot slot een felbegeerde medaille in ontvangst te nemen. Op 28 juni is er bij De Bever ook weer Heel Sint Pancras Bakt.

Tijdens de vrije zwemuren kunnen deelnemers 10 of 20 banen zwemmen. De hele week zijn er tussen 15:00 en 17:00 uur en tussen 19:00 en 20:00 uur vrijwilligers aanwezig om baantjes te tellen. Na het zwemmen is er iets lekkers en kan meegedaan worden aan een leuk spel. Een medaille wacht aan het eind van vier dagen zwemmen. Er is ook gewoon vrij zwemmen voor wie een A-diploma heeft.

Dit jaar kunnen deelnemers Unicef steunen door sponsoren te zoeken voor hun inspanningen. Wie het meeste sponsorgeld ophaalt wint een mooie prijs. 

Na groot succes vorig jaar wordt op de 28e weer Heel Sint Pancras Bakt georganiseerd. Deelnemers kunnen thuis koekjes, taart, cake of wat dan ook bakken en tussen 14.00 en 15.30 uur inleveren. Aansluitend worden de creaties beoordeeld door een vakjury met onder andere iemand van Bakker Beerse. De winnaar krijgt een leuke prijs. Daarna kan tegen betaling, van de lekkernijen genoten worden en is er een heerlijk kopje koffie of thee.

Opgeven voor de vierdaagse en Heel Sint Pancras bakt kan bij de kassa.
Pin It
Bekeken: 3001x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/