Alkmaar Centraal


Ook in de zomer kan er bij Alkmaar Sport gewoon gesport worden en speciaal voor 50-plussers is er in Sportcomplex De Meent weer een zomerprogramma. Op maandag 24 juli, 31 juli en 7 augustus kan deze doelgroep van 9.30 tot 10.30 uur voor slechts €15 meedoen aan lessen Aikido, Bodyfit, Yoga en Zomerzumba. Natuurlijk wordt daarna gezellig nagepraat onder het genot van een kopje koffie.

Aikido is een stijlvolle, Japanse vorm van zelfverdediging, die eenheid tussen lichaam en geest ontwikkelt . Aikido verbetert lenigheid, coördinatie, concentratie, gezondheid en fitheid, communicatieve vaardigheden en zelfvertrouwen.

Bodyfit vergroot het uithoudingsvermogen, de lenigheid en maakt spieren sterker op muziek. Met yoga kan iedereen oefeningen op eigen niveau uitvoeren. Met de juiste begeleiding vormt de yogales een rustpunt op de dag. Bij zomerzumba wordt er gedanst op de zomerse klanken van vrolijke muziek. Iedereen danst mee op zijn/haar eigen niveau en verlaat vrolijk de zaal.

Wie nog niet precies weet wat te doen kan advies vragen bij de medewerkers van Alkmaar Sport. Aanmelden kan vóór 10 juli via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op maandag t/m donderdag van 9.00 tot 12.00 uur via 072-5489297. De €15 is voor drie lessen en de koffie. AlkmaarPas houders krijgen €2,50 korting. Kijk voor meer informatie op www.alkmaarsport.nl/ouderensport.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl