Zaterdag 1 juli vindt de vijfde editie van de Alkmaarse City Swim plaats.  De grachten van de oude binnenstad vormen ook dit jaar weer de route. Er kan worden gekozen uit vier verschillende afstanden: de 500 meter, de 1.000 meter, de 1.500 meter en voor de diehards is er de 2.000 meter. 

Paralympisch zwemster Chantal Molenkamp geeft het eerste startschot. Zij behaalde in 2016 op de Paralympische Spelen in Rio de Janeiro een zesde plek in de finale van de 50 meter vrije slag. De prijsuitreiking is in handen van oud-burgemeester Marie van Rossen.

Dit jaar wordt er gezwommen voor Het Familiehuis, dat al ruim 20 jaar een warm en rustig?logeerhuis?biedt voor familieleden en vrienden van patiënten die zijn opgenomen in de ziekenhuizen van Noordwest Ziekenhuisgroep.

Inschrijving kost € 20 per volwassene en € 10 voor jongeren van 12 t/m 17 jaar. Meer informatie is te vinden op alkmaarsecityswim.nl.
Pin It
Bekeken: 3344x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/