Een 49-jarige man uit De Rijp heeft in de nacht van maandag op dinsdag een gat in de muur van bezoekerscentrum De Breek in Etersheim gereden. De bestuurder bleek te veel alcohol te hebben gedronken; daarom is zijn rijbewijs ingevorderd, zo meldt het NHD.

De schade aan het pand is aanzienlijk. De stenen muur aan de noordzijde is zodanig beschadigd dat de schade minimaal tienduizend euro bedraagt. Het bezoekerscentrum is eigendom van de Molenstichting Zeevang. Zij hebben het financieel moeilijk en het kost hen ook veel inspanning om de molen draaiende te houden. Het bestuur is woedend en begrijpt niet wat de man daar midden in de nacht deed.

De weg naar het bezoekerscentrum is doodlopend en afgelegen, zo is te lezen in de krant.  De politie wilde niet bekendmaken wat de man daar te zoeken had en waarom hij de muur niet gezien heeft. Wel duidelijk is dat hij geen hoge snelheid had op het moment van de botsing. (foto: website Bezoekerscentrum de Breek)
Pin It
Bekeken: 3046x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/