In februari zijn de beweegbare paaltjes in de binnenstad, die zorgden dat mensen zonder ontheffing de binnenstad niet in kunnen rijden, vervangen door camera's.

De gemeente stelde een wenperiode in waarbij mensen die zonder ontheffing per ongeluk de binnenstad in zouden rijden eerst een waarschuwing kregen.

Inmiddels worden er gemiddeld 35 boetes per dag uitgeschreven sinds de wenperiode voorbij is, zo meldt het NHD. Het totaal aantal bekeuringen sindsdien bedraagt 2623 stuks. De meeste overtredingen vinden plaats op de Heul en het Ritsevoort.

De boete op het illegaal inrijden van de stad bedraagt 90 euro. Darvan komt overigens geen euro in de kas van Alkmaar terecht, inning verloopt via het Centraal Justitieel Incasso Bureau en dat is ook waar het geld heen gaat.

Bezoekers van Alkmaar werden op diverse manieren voorgelicht over de verandering. Het lijkt erop dat er toch verwarring is ontstaan, nu de fysieke hindernis is verwijderd, zo is te lezen in de krant.
Pin It
Bekeken: 9179x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/