Maandag zijn leden van de Heerhugowaardse gemeenteraad ondervraagd, vanwege geheime documenten die naar het NHD zijn gelekt. Dit meldt het dagblad zelf. Het gaat om een select groepje, maar aangezien de gemeente geen commentaar wil geven, is niet bekend of de leden echt verdacht worden.

Het gaat om documenten uit 2015 die enkele maanden geleden in handen van de NHD-redactie kwamen. Hierin staan getallen over de schadeclaim die de gemeente bij de Noordwest Ziekenhuisgroep neerlegde, toen duidelijker werd dat het ziekenhuis in Alkmaar niet zou gaan verhuizen.

Het Waardse gemeentebestuur neemt het lekken van de stukken zwaar op en zal vanavond de regels rond niet openbare informatie nog eens aanhalen. Voor zover bekend is het uniek dat raadsleden over dit soort zaken ondervraagd worden.
Pin It
Bekeken: 2890x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/