De 34-jarige Frans S. uit Alkmaar dacht zijn slag te slaan in grondontwikkeling, op zich niks mis mee.  De grondontwikkelaars kopen stukjes land die meestal in de buurt van een snelweg of een bedrijventerrein in aanbouw liggen, zo meldt het NHD. Door geruchten dat de gemeente de grond nodig heeft, kan de grond goed verkocht worden en is het een interessante investering.

S. kon alleen de grond niet leveren aan zijn kopers en dus was hij strafbaar. De politie lokte hem in de val. S. wordt verdacht van 22 gevallen van oplichting. Zijn slachtoffers zijn vooral oudere mensen die hun zuurverdiende spaarcentjes willen vermeerderen. S. zou aan zijn duistere praktijken 320.000 euro verdiend hebben, het OM wil dit terugvorderren.

S. ontkent een deel van de gevallen. De slachtoffers hiervan moeten opnieuw gehoord worden. Het is dus een langdurige kwestie en omdat de datum van de inhoudelijke behandeling nog niet bekend is, mag hij deze in vrijheid afwachten, zo meldt het NHD. Hij krijgt een enkelband zodat hij getraceerd kan worden en mag geen contact opnemen met zijn slachtoffers.
Pin It
Bekeken: 4316x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/