Zondag 9 juli verzorgt IVN-gids Willem Babijn weer een wandeling door het duingebied vanuit de Schaapskooi in Bergen. Na de mooie zomerse dagen zijn er allerlei vlinders actief. “Vlinders zijn scherfjes uit de hemel” is een uitspraak van broeder Frans van de vlindertuin bij de abdij van Egmond.

Tijdens de wandeling laat Willem Babijn de allermooiste plekjes in de duinen zien en onderweg vertelt hij over vlinders als de Rozenblaadjes, het Zandoogje, het Hooibeestje. De wandeling is geschikt voor het hele gezin.

De start is om 10.15 bij de parkeerplaats Uilenvangersweg in Bergen en het einde is rond 12:00 uur bij de Schaapskooi, waar de bezoekersruimte van het IVN geopend is. Meedoen kost van € 2,50 per persoon, voor kinderen is het gratis. Een duinkaart is verplicht voor het Noord-Hollands Duinreservaat (er is een kaart-automaat bij de parkeerplaats).
Pin It
Bekeken: 3258x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/