Door een Europese aanbesteding is Vluchtelingenwerk uitverkozen om in de HAL en BUCH gemeenten statushouders te begeleiden. In het verleden gebeurde dit door Inova, er is getracht een samenwerking op touw te zetten tussen beide partijen maar dit is niet gelukt. Vluchtenlingenwerk gaat het alleen doen, zo meldt het NHD.

Statushouders zijn asielzoekers die in Nederland mogen blijven. Zij worden begeleid door Vluchtelingenwerk vanaf het moment dat zij een verblijfsvergunning hebben. Vluchtelingenwerk adviseert wanneer een statushouder klaar is om te werken en coördineert de samenwerking met partijen die gericht zijn op integratie van de vluchteling, zo is te lezen in het NHD.

De organisatie huurt nu een kantoorruimte op de Kwakelkade, in hetzelfde gebouw waar Inova zit, zo is te lezen in de krant. Zij zullen nu teamleiders moeten aannemen voor deze grote klus. Inova daarentegen zal juist moeten inkrimpen. (foto: Luchtfoto AZC Picassolaan Alkmaar)
Pin It
Bekeken: 3154x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/