In de landelijke Terras Top 100 van Misset Media, platform voor horeca-ondernemers, staan dit jaar twee Alkmaarse terrassen. Het terras van Grand-Café Granada op het Kerkplein staat op een mooie 15e plaats en dat van Restaurant Vito op de Turfmarkt staat 25e. In de provincie staan ze respectievelijk 2e en 5e.  Voor het allerbeste terras moet je volgens de ranglijst naar Brasserie Staverden in het piepkleine Gelderse Staverden.

Granada heeft volgens de jury een vrij klein maar goed ingedeeld terras, een gezellige sfeer en een leuke en nette medewerker die duidelijk plezier heeft in zijn werk. De juryleden hebben heerlijk gegeten en gedronken, en zijn 'flink in de watten gelegd'. Het bezoek wordt als een 'prettige totaalbeleving' ervaren.

Het terras van Vito, vorig jaar nog 71e, ziet er volgens de jury aantrekkelijk uit: fris, chique, keurig verzorgd en de ligging is geweldig. "Dit terras klopt gewoon aan alle kanten".  De dames van de bediening lopen er tiptop bij, zijn vriendelijk en alert, en weten waar het om draait. De mediterrane keuken wordt 'subliem' genoemd, en dat van een echte kenner.
Pin It
Bekeken: 3252x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/