De 28-jarige Ferdinand H. uit Alkmaar laat een spoor van mishandeling en bedreigingen achter. Bij de behandeling van de gevallen bij de rechtbank is hem duidelijk gemaakt dat hij zich moet laten behandelen. Als hij dat niet doet staat hem een opname te wachten in een inrichting voor veelplegers, zo meldt het NHD.

Na een feestje in Bergen zou hij iemand hebben bedreigd met een mes en een auto hebben vernield. De verdachte ontkende maar meldde zich bij wel de politie. Daar bespuugde hij een agente. Deze vorderde 160 euro smartengeld.

Later was ook een medewerker van McDonald's was de sigaar. Zij kreeg een kopstoot en een klap omdat H. niet tevreden was met zijn bestelling, zo meldt de krant. De medewerker vorderde 300 euro smartengeld.

H. ontkent de bespuwing van de agente, hij praatte alleen met consumptie, zo is te lezen in de krant. De mishandeling van de McDonald's medewerkster stond op camera. H. vertelde hierover dat zijn vader de dag ervoor gecremeerd was en daardoor zat hij niet lekker in zijn vel. Zijn advocate vroeg vrijspraak. De uitspraak is op 18 juli.
Pin It
Bekeken: 3205x
https://ee.itk.ac.id/data/