De Alkmaarse gemeenteraad nam om 15 juni een motie aan om geluidsoverlast in de binnenstad te beperken. Het college werd opgeroepen om nog voor 2018 het evenementenbeleid te updaten en in ieder geval een normenprofiel voor geluidsoverlast, met name van dreunende bassen, voor de vijf stadspleinen op te stellen. Het college heeft zich hierbij aangesloten.

Een strategienota is er sinds eind 2016 en de locatieprofielen met bijpassende dB(C)-normering zijn sinds dit voorjaar in opzet. Het dB(C) filter is gevoeliger voor diepe bastonen dan het standaard dB(A) filter. Een Geluidbureau is ingeschakeld voor advies. Ook de uitvoeringsregels worden vernieuwd. 

In de motie werd tevens gevraagd om de Regionale Uitvoeringsdienst Noord-Holland Noord het horecabestand nog dit jaar te laten actualiseren. Mogelijk hebben nieuwe ondernemers of organisaties zich nog niet aangemeld, waardoor er bij hen nog geen onderzoek is verricht naar het (gaan) voldoen aan de dB(A) norm. Ook hier gaat het collega achteraan.
Pin It
Bekeken: 3139x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/