De 38-jarige Ericson J. was zich op 14 februari totaal niet bewust was van het feit dat hij deelnam aan een ontvoering, hij ging namelijk gewoon mee voor de gezelligheid. Pas later ontdekte hij dat het helemaal niet zo gezellig was en dat hij middenin een ontvoering was beland.

Een vriend van de ontvoerde Langedijker had een behoorlijke schuld. J. en drie Arnhemse vrienden gingen de schuld innnen. De ontvoerde Langedijker had zich opgeworpen als bemiddelaar voor zijn vriend maar werd gegijzeld. Hij werd geslagen en moest zijn telefoon en rijbewijs inleveren.

De rechtbank veroordeelde de man tot een celstraf gelijk aan zijn voorarrest, 174 dagen voorwaardelijk en een werkstraf van 20 uur, zo is te lezen in het NHD.

 
Pin It
Bekeken: 3427x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/