Karavaan is op de helft van de subsidieperiode die het Alkmaarse college heeft toegezegd. Om de avontuurlijke plannen die Karavaan voor de komende twee jaar in petto heeft te kunnen realiseren heeft zij de gemeenteraad gevraagd om de organisatie een toekomstperspectief te geven.

De creatieve programma’s van Karavaan spraakmakende vragen om vooruit kijken en vooruit werken. Het programma voor Karavaan Festival 2018 is al vastgesteld, voor 2019 is men nu bezig. “We maken concrete plannen voor een grote maritieme erfgoedmanifestatie met een speciale voorstelling op een schip. Er is een grote opera in de maak voor 2020, die we hier in première willen laten gaan en jonge kunstenaars willen we hier begeleiden en laten exposeren", verklapt Karavaan alvast. "Deze activiteiten, met landelijke uitstraling, willen we hier naar Alkmaar halen. Als er pas ver in 2018 besloten kan worden of Karavaan mag blijven, dan glipt het ons door de vingers.”

Karavaan viert volgend jaar haar 25-jarig jubileum. Sinds 2016 is Karavaan ook echt van Alkmaar en hier geworteld.

De gemeenteraad beslist op 13 juli over de vorming van een toekomstperspectief. Meer informatie over het creatieve collectief op karavaan.nl. (foto: Kenneth Stamp)
Pin It
Bekeken: 3193x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/