Alkmaar Centraal


De Provincie voert ingrijpende werkzaamheden uit aan de Leeghwaterbrug (N242) in Alkmaar. Aan het zuidelijke brugdeel wordt groot onderhoud gepleegd en het noordelijke brugdeel wordt volledig vervangen omdat het einde van de levensduur bereikt is. De werkzaamheden zijn al gestart en duren tot eind 2018. Dit zal ernstige verkeershinder veroorzaken, vooral in de zomermaanden. De hinder voor de scheepvaart is beperkt.

Tot en met vrijdag 21 juli 21:00 uur is in de richting Heerhugowaard één rijstrook open. Aansluitend is er in beide richtingen twaalf uur lang geen toegang. Van 22 juli 09:00 uur tot maandag 4 september 05.00 uur één rijstrook per rijrichting open. De toerit Diamantweg richting Heerhugowaard is dan afgesloten. De omleidingsroutes worden ter plekke met borden aangegeven.

De Provincie raadt weggebruikers aan om de Leeghwaterbrug zoveel mogelijk te vermijden. Vooral op werkdagen en tijdens de spits verwacht de provincie flinke filevorming.

Met vragen over de werkzaamheden kunnen (vaar)weggebruikers contact opnemen met het provinciale servicepunt via 0800-0200600 (gratis), of per mail. De werkzaamheden zijn ook te volgen op de projectpagina N242 Leeghwaterbrug.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl