Gouden Dagen Alkmaar-Noord heeft haar eerste wens kunnen vervullen. De 91-jarige mevrouw Poelstra wilde graag, na maar liefst 18 jaar, het strand tussen Camperduin en Petten weer eens bekijken. De stichting pakte het uitstapje groots aan.

Mevrouw Poelstra mocht eerst via een rode loper, ondersteund door de Golden Girls Elles en Karen, plaatsnemen in een witte limousine van Big Limo by Dita. Uitgezwaaid door wijkbewoners en begeleid door vijf fantastische motoren van Stichting 2Wheels4Wings ging de gelukkige op weg Strandpaviljoen Struin in Camperduin voor koffie en gebak. Kwiek als ze nog is, begon ze bij binnenkomst gelijk nieuwe Gouden Dagen donateurs te werven.

Vanaf daar ging de stoet door naar Petten, waar mevrouw Poelstra met blote voeten in de zee heeft gestaan. Het werd een heerlijke strandwandeling met een glimpje zonsondergang. Als herinnering nam ze zand mee naar huis.

Gouden Dagen maakt zich hard voor de kwaliteit van leven van ouderen. Juist zij hebben te maken met onomkeerbare verliezen, bijvoorbeeld wat betreft vriendenkring en gezondheid. Senioren Wijksteunpunt ‘De Hofstaete’ is gestart met een Gouden aanbod in Alkmaar-Noord. Door samenwerking met Stichting Gouden Dagen, wil De Hofstaete een extra impuls geven aan het welzijnsaanbod voor alle ouderen in Alkmaar-Noord.

Ook donateur worden? Dat kan in geld maar ook in natura. Ga voor meer informatie naar rietschoot.nl/gouden-dagen.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl