Op zaterdag 19 augustus vindt de grootste gondelvaart van Nederland plaats in Koedijk. Het zal de 54e editie worden dat Koedijk op zijn kop staat.

Kale dekschuiten worden omgetoverd tot heuse toneelvoorstellingen. Een spektakel om naar te kijken, maar vergeet ook de jaarmarkt niet, op de Zonneweid, de Saskerstraat en de Kanaaldijk. Daarna kan er een borrel gehaald worden in de feesttent, waar ook een playbackshow zal plaatsvinden. Voor een goede ondergrond wordt een barbecue georganiseerd. Er is nog veel meer te doen, het hele programma met festiviteiten is te vinden op gondelvaartkoedijk.nl.

De Gondelvaart is afhankelijk van vrijwilligers. De organisatie is nog op zoek naar bemanning voor de afzetposten en de commandokamer. Er is hiervoor een vergoeding beschikbaar om bijvoorbeeld uw club of vereniging te spekken. Aanmelding kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vanaf 18.00 uur is iedereen welkom in Koedijk. Om 21.00 uur is de afvaart vanaf het Noordeinde aan de noordzijde van Koedijk. De toegangsprijs is € 4.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl