Alkmaar Centraal


Op woensdag 12 juli opende de Nieuwste Blokker aan de Van Ostadelaan 299 in Alkmaar. Het nieuws laat zich al ontdekken vanaf de buitenkant: de nieuwe frisse Blokker stijl en het logo, volop ruimte en overzicht.

De nieuwe Blokker winkel maakt een sfeervolle indruk. De winkel nodigt vanzelf uit om op zoek te gaan naar leuke dingen. Blokker heeft de bakens verzet. Naast het vertrouwde Blokker assortiment, met veel huishoudartikelen, wil Blokker meer zijn: de winkel die van het huis een thuis maakt. In deze nieuwe winkel is dat overal te zien. Het is lichter, leuker en ruimer en voelt echt als de Blokker van nu en morgen.

Directeur Winkeloperatie Corné Mulders zegt daarover. “We willen de vernieuwing echt laten zien. Tegelijk willen we herkenbaar blijven voor onze trouwe klanten." In de Nieuwste Blokker is ook een online bestelpunt aanwezig. Daar kunnen direct artikelen besteld worden. Die kunnen binnen één dag thuis worden afgeleverd of worden opgehaald in de winkel.

Bedrijfsleider Melissa: “Ons team praat al een poosje mee over de ‘Nieuwste Blokker’ in Nederland. Maar nu kunnen we ’t onze klanten ook werkelijk laten zien. Een nieuwe winkel, een nieuwe inrichting, die frisse stijl... Leuk dat het nu allemaal echt wordt. Kortom, het voelt als een frisse start die volop energie geeft. Wie deze dagen bij ons binnenstapt zal dat meteen ervaren.”

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl