Alcmaria Victrix en Jong Holland mogen zich volgende week de eerste twee clubs in Nederland noemen met een nieuw type vezel in de kunstgras toplaag, in combinatie met een kunststof opvulkorrel (ProMax PE). Nu de gemeente geen rubberkorrels meer voor nieuwe velden laat gebruiken, is naast kurk, nu ook deze kunststofkorrel een uitstekend alternatief.

Deze zomerstop brengt Alkmaar Sport sportvelden, zowel met gras als kunstgras, weer in topconditie voor het komende seizoen. De vervanging van de toplaag van de kunstgrasvelden van Alcmaria Victrix en Jong Holland stond dit jaar op de planning.

Alkmaar Sport volgt de ontwikkelingen in kunstgras op de voet. Hans Hesselink, adviseur van Alkmaar Sport: "Ik ben verheugd over het feit dat het gelukt is om voor deze verenigingen innovatieve velden met PE korrels gerealiseerd te hebben. Hiermee hebben we, naast kurk korrels, nu ook kunststofkorrels die aan de consumentennorm qua gebruik en veiligheid voldoen en die tóch de juiste sporttechnische eigenschappen bezitten.”

De PE infill is een nieuwe innovatie voor veilige kunstgras voetbalvelden. Daarnaast is het 100% recyclebaar samen met het nieuwste type kunstgrasvezel omdat het dezelfde basisgrondstof betreft. De PE infill voldoet aan de strengste zogenaamde 'Reach-normen' voor consumentenproducten en wordt geproduceerd in Duitsland volgens de zeer strenge RAL-normen.
Pin It
Bekeken: 4357x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/