Alkmaar Centraal


Op zaterdag 22 juli betreedt zanger en pianist Ruben Hein het podium tijdens Zomer op het Plein in Alkmaar. Naast oude nummers zal de veelzijdige musicus ook muziek van zijn aankomende plaat ten gehore brengen.ย 

Pianist Ruben Hein heeft een jazzopleiding gedaan en voegde, op aandringen van Benjamin Herman, zang toe aan zijn nummers. Sindsdien heeft hij veel bijgeleerd. Rubenย mengt diverse stijlen enย heeft dan ook uiteenlopende samenwerkingen gehad: van Hans Teeuwen tot Oleta Adams en van het Metropole Orkest tot recent nog het Amsterdam Sinfonietta. Hij stond op festivals als Noorderslag en North Sea Jazz. En of dat zijn veelzijdigheid nog niet genoeg onderstreept, werd kreeg hij nominaties voor twee 3FM Awards, de Edison Publieksprijs en hij nam de Radio 6 Award voor Beste Soulartiest mee naar huis. De liedjes van Ruben gaan over zaken die hij in de afgelopen jaren zag, voelde en ontdekte.

Het natuurlijk weer vrij toegankelijke optreden op het Canadaplein begint om 20:30 uur. Meer informatie op zomerophetplein.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Belย 072 844 98 48ย of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl