Dansschool Dentro organiseert in de zomervakantie opnieuw een toffe theaterweek voor kinderen van 8 tot en met 13 jaar. Deze zomer is het thema “Hoe overleef ik de zomervakantie?”. Van maandag 24 tot en met vrijdag 28 juli houden jongens en meiden zich aan de Kwakelkade in Alkmaar een week lang bezig met dit thema.

Iedere dag van 10.00 uur tot 17.00 uur volgen de kinderen lessen in dans, zang en spel en proeven de sfeer van het theater maken. Ook is er een workshop grime, maken ze hun eigen decor en programmaboekje. en leren ze wat er allemaal komt kijken bij het maken van een voorstelling. Elke dag is er een gezamenlijke lunch. Op de laatste dag presenteert de groep in het Dentro Theater hun voorstelling “Hoe overleef ik de zomervakantie?”, vol superleuke scènes.

Voor informatie of aanmelding, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Pin It
Bekeken: 3148x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/