Circus Sijm presenteert ook dit jaar weer een compleet nieuwe voorstelling. Er zijn twaalf acts, met onder andere een ontroerend paardennummer, krachtige acrobatiek en het Italiaanse clownsduo Di Lello’s, dat uitblinkt met een humoristische combinatie van muziek, ballet en mimiek.

De intieme tent maakte de beleving des te groter. Als toeschouwer voel je de vlammen van de vuurspuwer, ruik je de paardjes die met pluimen voorbij galopperen, zie je het zweet op het voorhoofd van de hard werkende acrobaten en voel je de spetters als een clown moet huilen.

Producent Sijm boekt succesnummers van circussen in heel Europa. Met een uitgekiende mix van muziek, licht en persoonlijke woorden laat hij, als regisseur, de acts naadloos in elkaar overvloeien. Vorig jaar leverde dat Circus Sijm de NHN Business Cultuur Award op.

Circus Sijm is tot en met 23 juli te vinden aan de Olympiaweg in Alkmaar. Voor meer informatie en tickets, ga naar circussijm.nl. (foto: circussijm.nl)
Pin It
Bekeken: 3809x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/