Alkmaar Centraal


Donderdag werden er op diverse locaties bromfietscontroles gehouden.  In de middag stonden de politie in Akersloot, Castricum, Egmond en Heiloo. Later op de dag verplaatsten zij naar Alkmaar,  bij de Grote Kerk in het centrum en op de Bierkade.

De politie meldt op haar Facebookpagina nog even de zaken waar zij op letten bij een bromfietscontrole; rijbewijs, verzekering, technische staat, constructiesnelheid, alcoholgebruik maar ook diefstal en openstaande boetes.

Tijdens de controles bleken veel brom- en snorfietsen opgevoerd. De bestuurders kregen een bekeuring en zullen hun voertuig moeten terugvoeren en laten herkeuren bij de RDW. Tot die tijd mag er dan niet meer mee gereden worden. De hoogst gemeten snelheid op de rollerbank was 94 kilometer per uur. Ook werd er een drankrijder gesnapt, een aantal bestuurders reden zonder rijbewijs, er waren wat onverzekerde scooters en een ongewenst verklaarde vreemdeling liep tegen de lamp. Deze persoon is overgedragen aan de vreemdelingenpolitie.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl