Op zondag 30 juli vindt er een workshop fermenteren plaats bij Hortus Alkmaar. Tijdens de workshop worden er augurken en komkommers gefermenteerd onder begeleiding van Ynske Hoekstra van MEC Natuuronderwijs.

Ynske legt om te beginnen kort het principe van fermenteren uit. Daarna wordt het in praktijk gebracht door zelf aan de slag te gaan met augurken en kruiden. Het proces start vanzelf en mag thuis verder gevolgd worden. Materialen en schone potten worden verzorgd door Hortus.

De workshops vinden plaats op zondag 30 juli 2017. Ze beginnen om 13.00 uur, 14.00 uur en 15.00 uur. De kosten hiervan zijn 10,- euro. Meer informatie of inschrijven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Pin It
Bekeken: 3254x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/