Alkmaar Centraal
00:00
55
00:00


Maandagmiddag werd een schietpartij gemeld bij het Van der Valk Hotel langs de A9 in Akersloot. Een traumahelikopter cirkelde boven het gebouw, maar landde niet. Ook een gealarmeerde ambulance vertrok ogenschijnlijk leeg.

Even na 15:00 uur bevestigde de politie dat het inderdaad om een schietincident ging en meldde dat het slachtoffer ter plaatse is overleden. Een verdachte heeft zich gemeld bij politie bureau Zaandijk.

Er waren veel politie-eenheden aanwezig bij het hotel gelegen langs de Geesterweg. Agenten hadden het terrein afgezet, niemand mocht het hotel betreden en iedereen die het terrein wilde verlaten werd gecontroleerd.

[UPDATE]

Na de melding heeft de politie maandagmiddag rond 13.40 uur een overleden man in een bestelbusje aangetroffen bij het Van der Valk hotel in Akersloot.

Niet veel later meldde een 49-jarige man zich aan het politiebureau in Zaandijk. Hij is aangehouden en voor nader onderzoek ingesloten. Op dit moment doet de politie onder meer forensisch onderzoek op het parkeerterrein van het hotel. De identiteit van het slachtoffer dient nog vastgesteld te worden.

De recherche komt graag in contact met getuigen of mensen die anderszins informatie hebben. Dit kan via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl