Frank L. uit Alkmaar kreeg maandag in de rechtbank te horen dat hij in ieder geval tot en met de volgende regiezitting in oktober vast zit. Dit meldt mediapartner NH Nieuws. De 37-jarige Hells Angel wordt verdacht van lidmaatschap van een criminele organisatie, brandstichting bij sporthal De Weyver in Opmeer en hij zou daar ook hebben geschoten.

Frank's advocaat verwacht dat zijn cliënt in oktober kans heeft om tot aan de zitting met een enkelband thuis te zitten. Een aantal ernstige bezwaren tegen het opheffing van het voorarrest zijn opgeheven. De Alkmaarder heeft inmiddels een kind en is ook op kraamvisite geweest.

Van de vier andere Chapter Haarlem leden kregen twee anderen ook goed nieuws in de rechtbank van Schiphol. Jacob B. wordt niet meer verdacht van witwassen en Petrus B. mag volgende week op vakantie naar Griekenland, zo lang hij zijn enkelband meteen weer om doet als hij terugkeert. Dinsdag komen nog eens vier Hells Angels voor.

Zes van de negen leden mogen de inhoudelijke afhandeling - op zijn vroegst in maart 2018 - nu in relatieve vrijheid afwachten. Ze dragen een enkelband, hebben een gebiedsverbod en een contactverbod met clubgenoten.
Pin It
Bekeken: 4878x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/