Het huidige bouwplan voor op de hoek 't Wuiver - Herenweg past wel in de bestaande dorpsstructuur van Oudorp, meent het Alkmaarse college. Naar aanleiding van vragen van Leefbaar Alkmaar, stelt het stadsbestuur dat het herontwerp aansluit op de diversiteit van de omliggende bebouwing.

Daarmee vangt Leefbaar Alkmaar opnieuw bot. Eerder liet de fractie weten dat het herontwerp nog altijd te 'kolossaal' was en dat het daarover ontevredenheid geluiden had ontvangen. De fractie wilde weten of er wel contact was geweest met omwonenden. Dat contact was volgens B&W een taak voor de ontwikkelaar. Die had gemeld dat omwonenden positief waren over de communicatie en dat het plan overwegend positief was ontvangen.

Het eerste ontwerp werd door de buurt afgeschoten en met succes bestreden. Maar het nieuwe ontwerp zou nog altijd te kolossaal zijn. Het college is het daar dus niet mee eens en voegt toe dat het ontwerp aan de eisen voldoet: de nokhoogte van de drie geplande gebouwen komt nergens boven de tien meter, en de goothoogte is nergens hoger dan zes meter.
Pin It
Bekeken: 3093x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/