De 49-jarige Uitgeester Robert de R., verdachte in de zaak van de schietpartij die maandag plaatsvond bij het Van der Valk hotel in Akersloot, is een bekend figuur in Alkmaar, zo meldt het NHD. De R. meldde zichzelf 's middags op het politiebureau in Zaandijk.

De R. ventte koopwaar op de terrassen in Alkmaar, was drugsgebruiker en kwam regelmatig op de Achterdam. Hij bleek al wekenlang met een pistool rond te lopen en haalde deze ook af en toe tevoorschijn. De R. maakte de laatste tijd een verwarde indruk, hij zat tegen een psychose aan.

Enige tijd geleden was De R. al onderwerp van gesprek op de Achterdam. Hij ging out in het straatje door inname van een grote hoeveelheid GHB. Toen de ambulance kwam liep hij weg. Ook is hij in 2014 in zijn been geschoten bij een caféruzie in Beverwijk, zo meldt de krant

Slachtoffer Hennie Schipper werd op het parkeerterrein van het Van der Valk doodgeschoten, er zaten drie kogelgaten in het busje van de goudhandelaar. In de krant is te lezen dat bekenden van De R. betwijfelen of het met een liquidatie betreft. Het slachtoffer en de verdachte kenden elkaar goed, De R. zou schulde hebben bij Schipper. Het zou mogelijk een paniekreactie zijn geweest.
Pin It
Bekeken: 5163x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/