De hulpdiensten zijn woensdagmiddag voor de kust bij Egmond aan Zee bezig geweest met een zoekactie naar een mogelijke drenkeling. Er was alarm geslagen omdat er een leeg luchtbed op zee is gesignaleerd. Om 15.30 uur werd de actie gestaakt, er werd niemand aangetroffen.





Er was geen melding binnengekomen van een vermist persoon, maar de hulpdiensten namen het zekere voor het onzekere. Het was vandaag behoorlijk druk is op het strand, de badgasten werden opgeroepen om de hulpdiensten de ruimte te geven om hun werk te doen. Onder meer de KNRM en de Kustwacht zijn ingeschakeld.

Het Kustwachtcenturm liet via Twitter weten dat er even na 13.00 uur een melding binnenkwam dat er een persoon van een luchtbed zou zijn gevallen en dat deze naar de kust probeerde te zwemmen. Dat zou gebeurd zijn op ongeveer een kilometer afstand van de kust.


Pin It
Bekeken: 3463x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/