Op zondagmiddag 30 juli kan er op het Canadaplein in Alkmaar geswingd worden met de Surinaamse zanger Jeangu Macrooy en het theaterconcert genaamd 'The Soul of Spanish Harlem'.

De jonge zanger Jeangu Macrooy maakt indruk met zijn persoonlijke nummers en bijzondere stembereik. In 2014 liet hij thuisland Suriname achter zich om zijn muzikale carrière voort te zetten in Nederland. Dit jaar speelt Jeangu met zijn nieuwe debuutalbum op zak op onder andere Lowlands en het North Sea Jazz Festival.

'The Soul of Spanish Harlem’ is een spetterend theaterconcert van Lucas van Merwijk en zijn swingende band. Stralend middelpunt zijn de zangeressen Shirma Rouse, Gianna Tam en Yumarya Greit. Weinig plekken ter wereld zijn muzikaal gezien zo zinderend en vruchtbaar als de wijk Spanish Harlem in New York. Aan de muziekinvloeden van migrantengemeenschappen uit deze wijk danken we een weergaloze mix van kolkende salsa, latin jazz, mambo en boogaloo.

Zomer op het Plein begint met Macrooy om 14:30 uur en om 15:45 uur volgt Van Merwijk met zijn band. Meer info op zomerophetplein.nl.
Pin It
Bekeken: 3099x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/