Zondagmiddag heeft de politie een grote actie uitgevoerd in Alkmaar. Vanaf 15:00 uur hing een politiehelikopter boven de stad en bereidde een arrestatieteam zich voor op het parkeerterrein van Sporthal Oosterhout.

Alles leek zich te concentreren rond de Monseigneur Nolenstraat in de Alkmaarse wijk Overdie waar op gepaste afstand rond de straat meerdere gemerkte en onopvallende politieauto's de boel in de gaten hielden. De betrokken geüniformeerde agenten droegen kogelwerende vesten.

Uiteindelijk leidde alles tot actie en viel het zwaarbewapende arrestatieteam inderdaad binnen in een woning aan de Monseigneur Nolenstraat. Er werden twee mensen gearresteerd.

Volgens een politiewoordvoerder was er een melding binnengekomen dat er iemand met een automatisch wapen de woning was binnengegaan.
Pin It
Bekeken: 4660x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/