Sinds de gemeente de "illegale" trailerhelling bij de Hoornseweg sloot, moesten Alkmaarders hun bootjes te water laten bij De Rijp of Akersloot. Binnenkort hoeft dit niet meer, want bootbezitters kunnen bij de Havinghastraat gebruik maken van een tijdelijke trailerhelling die voor begin augustus gereed moet zijn.

Er zijn bijna dertig locaties bekeken en beoordeeld door Stadswerk072. In het najaar komt er een voorstel van het Alkmaars College om een definitieve trailerhelling te realiseren bij de Huiswaarderbrug. Dit bleek de ideale locatie omdat deze plek ook geschikt is voor grotere boten.

De tijdelijke helling bij de Havinghastraat bestaat uit betonnen platen richting het water en een stootrand die aansluit op de bestaande beschoeiing. De helling komt uit in de Bergervaart.
Pin It
Bekeken: 4243x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/